За нас

Очакваме Ви!

Експерти с над 15 години история в Европейското финансиране

EU Consult Portrait20982 web
ИЮ Проджект ООД е учредена 2021 г. като естествено продължение на експертизата и познанията на съдружници с многогодишен консултантски опит, специализирани в подготовката и управлението на големи инвестиционни и иновативни проекти. Компанията е наследник на няколко консултантски компании в сферата на европейските програми и проекти, с над 15 години практика в структурните фондове. Екипът ни включва сертифицирани PMP, Аgile и Scrum експерти, финансисти и дългогодишни кредитни консултанти.

Управителят на дружеството – Миглена Ивановa е работила над дванадесет години в разработване, мониторинг и управление на проекти, финансирани от ЕС и други донори в България и чужбина. Миглена е един от първите сертифицирани кариерни консултанти в България и треньор по групово динамичен психотренинг и организационно поведение. Миглена е създател на редица успешни бизнес проекти, в т. ч. Сдружение „Клъстер на малките и средни износители“, компаниите „ИЮ Консулт“ ООД и „ИЛМИ“ ООД, основател на детски център „Горска приказка“, платформи за млади предприемачи и мн. др. Миглена участва като външен оценител в експертни и оценителни комисии към МТСП, МОН, Министерство на икономиката, Министерство на земеделието и храните и др. Миглена е бакалавър по „Публична администрация“ и „Международни отношения“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и магистър по „Трудова и организационна психология“.

Основния предмет на дейност на ИЮ Проджект ООД е свързан с консултации по изготвяне и изпълнение на проекти за усвояване на безвъзмездни средства от европейските фондове. Дружеството ни предлага професионално обслужване, гъвкавост, личен подход към всеки клиент, качествена и надеждна услуга. Трите основни принципа, на които разчитаме са: Професионализъм, отговорност и коректност.

section 09bg1
Untitled 20
section 09bg2

Желаете да разбирате първи за предстоящи програми?

Абонирайте се за новини

EU Project

Ще Ви дадем максимално бързо информацията, от която имате нужда.